Va prezentam Opt deserturi pentru masa de Paşte:
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Deserturi_delicioase.jpg)
Mieluşei cu marţipan
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Mielusei_cu_martipan-100x100.jpg)
O reteta de mielusei cu martipan din: martipan, oua, unt, zahar, zahar vanilat, sare, ulei de migdale, faina si amidon si praf de copt. Ingrediente: 100 g masă de marţipan 2 ouă 75 g unt moale 50 g zahăr 1 plic zahăr vanilat 1 praf sare 5 picături ulei de migdale amare 80 g…
Read more »
Iepuraşi din aluat pufos de cozonac
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Iepurasi_din_aluat_pufos_de_cozonac-100x100.jpg)
O reteta de iepurasi din aluat pufos de cozonac din: lapte, drojdie, faina, zahar, unt, sare, gabenus, stafide, migdale si zahar pudra. Ingrediente: 300 g lapte 1/2 cub de drojdie 500 g faina 100 g zahar 75 g unt moale sare 1 galbenus circa 25 g stafide circa 25 g migdale rase eventual zahar…
Read more »
Cum se prepara tort cu fructe (video)
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/03/Cum_se_prepara_tort_cu_fructe-100x100.jpg)
O reteta video despre cum se prepara tort cu fructe: Ingrediente: 220 g plain flour ¼ tsp salt ½ tsp mixed spice ½ tsp ground cinnamon 200 g butter 2 tbsp black treacle 1 tbsp marmalade ¼ tsp vanilla essence 4 medium eggs, lightly beaten 800 g mixed dried fruit 100 g chopped mixed…
Read more »
Panna cotta cu jeleu de portocale
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Panna_cotta_cu_jeleu_de_portocale-100x100.jpg)
O reteta de Panna cotta cu jeleu de portocale din: smantana, lapte, zahar pudra, zahar tos, suc de portocale, amidon, gelatina, ciocolata cu lapte, rom si baton de vanilie. Ingrediente: 250 ml smantana pentru frisca 250 g lapte caldut 100 g zahar pudra 3 linguri cu zahar tos 400 ml suc de portocale proaspat…
Read more »
Tiramisu cu coacăze roşii
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Tiramisu_cu_coacaze_rosii-100x100.png)
O reteta delicioasa de tiramisu cu: tiramisu, oua, zahar tos, ulei, lapte, cacao, faina, praf de copt, zahar vanilat, coacaze rosii, frisca, sirop de zahar, sare, limeta. Ingrediente: 2 ouă 350 g zahăr tos 125 ml ulei de floarea-soarelui 250 ml lapte dulce 3 linguri de cacao 500 g făină praf de copt două…
Read more »
Ştrudel cu mere si scortisoara
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Strudel_cu_mere-100x100.png)
O reteta gustoasa de strudel cu: mere, faina, ulei, zeama de lamaie, rom, stafide, scortisoara, zahar vanilat, zahar, unt, pesmet, zahar pudra. Ingrediente aluat: 200 g făină două linguri de ulei Ingrediente umplutură: 1.5kg mere zeamă de lămâie două-trei linguri de rom două-trei linguri de stafide scorţişoară zahăr vanilat 120 g zahăr 80 g…
Read more »
Salată de banane şi fructe de pădure
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Salata_de_banane_si_fructe_de_padure-100x100.jpg)
O reteta de salata de banane si fructe de padure din: fructe de padure, banane, iaurt degresat, miere, suc de portocale, scortisoare, cuisoare si menta. Ingrediente: 250 g fructe de padure asortate, de exemplu afine, fragi, zmeura sau capsuni 2 banane 250 g iaurt degresat 3 linguri miere 4 linguri suc proaspat de portocale…
Read more »
Cremă catalană cu portocale
![Opt deserturi pentru masa de Paşte Opt deserturi pentru masa de Paşte](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Crema_catalana_cu_portocale-100x100.jpg)
O reteta delicioasa de crema catalana cu portocale din: lapte, zahar, coaja de lamaie, batond e scortisoara, frisca, galbenusuri, vin rosu, miere si portocala. Ingrediente: 400 ml lapte 150 g zahar coaja rasa de la 1 lamaie 1 baton de scortisoara 400 ml frisca 8 galbenusuri 300 ml vin rosu 3 linguri miere 1…
Read more »
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu